2015. szeptember 19., szombat

A legszebb karácsony - Vers pályázat




























Az Ars Poetica Versklub pályázatot hirdet 2015 –ös antológiájába való bekerülési lehetőséggel. A kötet tematikája a tél, és a téli ünnepek. 


A pályázat feltételei:
Szerzőnként maximum hat verssel lehet pályázni, ezekből a művekből lesznek kiválasztva a kötetbe kerülő alkotások. Az elbírálást az Ars Poetica Versklub állandó tagjaiból összeállított zsűri végzi. Az eredményekről a beküldési határidő után egy héttel tájékoztatjuk a pályázókat. 
Minden versírótól várunk egy (megjelenésre szánt) rövid bemutatkozó szöveget, ami nem lehet több, mint egy fél A5 oldal. A pályaműveket az arspoeticaversklub@gmail.com email címre várjuk.
Az antológia megjelenésének várható ideje: 2015. november vége. A könyvbemutató decemberben Budapesten kerül megrendezésre. Ennek pontos időpontjáról és helyszínéről mindenkit írásban tájékoztatni fogunk.

A jelentkezés ingyenes!

A nyertes pályázók hozzájárulási költsége: 1000.-/ fő. Ez a díj tartalmazza, a szerkesztés, nyomdai előkészítés költségeit valamint a könyvbemutató helyszínének terembérlési díját.
Az elkészült antológiát az Undergound kiadó webáruházából lehet majd megrendelni, vagy a könyvbemutató előtt az Ars Poetica Versklubon keresztül. A kötet a terjedelemtől függően 2000.- - 3000.- közötti áron lehet majd megvásárolni! Pontos összeget a pályázat lezárását követően tudunk közzé tenni.

Beküldési határidő: 2015. október 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése